Entertainment

Live

Pimmie Darkness live

Met de gezelligste (en irritantste) Nederlandstalige lallers weet hij iedereen mee te krijgen in het feestgedruis. Moet er iemand in het zonnetje worden gezet? Geen probleem, een paar woorden aan informatie is voor Pimmie Darkness genoeg om het feest een persoonlijk tintje te geven.

Bent u even vergeten wat feesten nu eigenlijk is of vindt u het lastig om van uw kruk te komen in de kroeg? Dan legt Pimmie Darkness u dat haarfijn uit op zijn dol enthousiaste manier!

Bingo

Pimmie D’s LalBingo!

Alle aanwezigen krijgen een bingokaart met daarop verschillende Nederlandstalige lallers. De bingobal bepaalt wat er gezongen gaat worden en wie er een hokje mag aankruisen. We spelen door tot een volle kaart en de winnaar ontvangt de “Lalbokaal 2021”. Maar pas op! Trekt iemand de rode bal uit de bak dan moet deze persoon een solozang voor zijn of haar rekening nemen. Dit wordt lachen. Deze act is evt. uit te breiden met een tekstboekje per persoon, zodat iedereen de teksten goed kan meelallen.

Pim's verpletterende Bingoshow

Het ideale concept voor uw familie- of bedrijfsfeest. Op een interactieve manier spelen de gasten het Bingospel, maar dan op een ludieke manier. Middels verschillende spelelementen zullen de nummers en afbeeldingen u om de oren vliegen. Wie gaat er met die hoofdprijs naar huis? Uiteraard worden de verschillende spelrondes afgewisseld met enkele lallers.

De invulling van deze avond is naar algehele wens in te vullen. Pimmie Darkness staat tot uw beschikking. Ook hier is het mogelijk om vooraf informatie toe te spelen voor een persoonlijke touch.

Het is altijd lachen om met Pim samen te werken tijdens evenementen. Hij zorgt er iedere keer weer voor dat de gasten op de tafel staan te springen en de groep zich verbonden voelt. Aanrader!

Jos van den Eijnden

Eigenaar, Café Brightside

Pubquiz

Pim's interactieve pubquiz

Een pubquiz inhuren is de laatste jaren razend populair geworden. Deze hersenkrakende activiteit, met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Inzetbaar voor jong en oud en op iedere gewenste locatie .
Darkness Entertainment verzorgt uw Pubquiz van A tot Z: van quizmaster tot aankleding, alles wordt geregeld!

Wij werken met een interactief voting system. Geen gedoe met het opschrijven van antwoorden o.i.d. Met één druk op de knop wordt alles geregistreerd en worden de scores bijgehouden. Men ziet meteen of het gegeven antwoord goed of fout is. U kunt de quiz een persoonlijk tintje geven door vooraf persoonlijke vragen in te brengen welke wij verwerken. Bovengenoemd pakket kan ook verzorgd worden in een coronaproof online variant.

Bday

'Mijn verjaardagsfeest'

Een concept dat alle ingrediënten bevat om alle verjaardagen van uw personeelsleden te vieren op één avond. Niemand kan u nog verwijten dat u een verjaardag vergeten bent!

Uw locatie wordt feestelijk aangekleed met enkele tafeldecoraties van heliumballonnen. Op iedere stoel/kruk staat een feestpakketje klaar met de attributen die nodig zijn op de avond.(feesthoedje, heliumballon voor om de arm, meezingbundel en bingokaart). De gasten worden hoogstpersoonlijk ontvangen door mr. Birthday. Hij zal iedereen uitgebreid feliciteren. Het interactieve gedeelte bestaat uit drie rondes waarin we met z’n allen zingen uit de meezingbundel (cantusconcept) en een interactieve bingoronde spelen. Wanneer iemand een spelelement wint of bingo heeft, mag deze persoon een ingepakt cadeau van de stapel pakken. “Gaat hij/zij voor die hele grote of zal dat kleine pakje beter bij hem of haar passen?”

Na de laatst gespeelde ronde worden de overgebleven cadeaus verdeeld over de mensen die nog niets hebben ontvangen, zodat iedereen met een cadeau naar huis toe gaat. Een gezellige, hilarische en afwisselende avond!

Met zijn improvisatievermogen en ballondecoraties zorgt onze Pimmie Darkness voor hilarische en kleurrijke taferelen! Blijf vooral doorgaan met entertainen.

Erik & Jeroen

CEO's, De Pandoer

18-

Kids entertainment

Darkness Entertainment heeft jarenlang ervaring op het gebied van Kids Entertainment. Bovenstaande concepten voor volwassenen kunnen heel gemakkelijk worden omgezet naar een kids variant. Vul deze aan met de aantrekkelijke Ranjaclown, Popcorn en/of Suikerspin kraam en het feest is helemaal compleet. Ieder kind gaat altijd met een prijsje naar huis. Hiervoor kan het interactieve rad van fortuin of de altijd prijs grijpkraan worden ingezet. Kortom één groot feest voor de kids!

Balloon explosion

The Balloonexplosion is een variant op de wel bekende ballondrop maar dan anders. De ballonnen met kermismunten, lootjes of iets anders, hangen in een mega ballon van circa 4,5m omtrek. Pimmie warmt de boel flink op met een minidisco. Wanneer zal de megaballon exploderen? Hoe enthousiaster de kinderen reageren, des te sneller zal de megaballon knallen. Wanneer de ballon eenmaal is geëxplodeerd, vallen kleine ballonnen naar beneden. Er is een ballon voor ieder kind, maar wie oh wie heeft de ballon met het winnende lot of de meeste munten? Een hilarische act voor jong en oud en een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld een ballonnenwedstrijd of standaard loterij. Goed om te weten is dat wij met 100% biologisch afbreekbare ballonnen werken. Bekijk hier een megaballoon explosion belevenis!

Cantus

Pim's waanzinnige biercantus

Lalluhh met z’n allen! Dat is het motto van Pim’s Waanzinnige Biercantus. Iedereen is verplicht mee te zingen onder begeleiding van voorzanger Pimmie Darkness. Alle deelnemers krijgen een boekje met daarin een aantal heerlijke lallers. Het excuus “ik ken de tekst niet” is er niet bij. 

Maar pas op… Doet iemand niet mee of zit er iemand eerder aan zijn drankje dan toegestaan (de voorzanger bepaalt wanneer er gedronken mag worden)? Dan zal deze hoogst persoonlijk door de scheidsrechter naar voren worden gehaald, om een opdracht uit te voeren. 

Een hilarisch tafereel! Pim’s Waanzinnige Biercantus is op allerlei mogelijke manieren in te vullen. Het decor zal worden voorzien van een passende ballondecoratie, om de boel aan te kleden. Een ideale manier om uw gasten met een kermis of ander leuk evenement op tijd naar het café (of bedrijf) te krijgen.

Chat openen
Welkom! Hoe kan ik je helpen?